Haber

2023 Yamaç Paraşütü PRE PWC etkinliği Çameli’de başlıyor

2023 Yamaç Paraşütü PRE PWC Çameli’nin bu yıl 9’uncusu, Denizli’nin Çameli ilçesinde 2140 metre yüksekliğindeki Yaylacık Dağı’nda yapılacak. Atlamaya 22 ülkeden 85 sporcu katılacak.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, 2013 yılında başladıkları hava sporları serüveninde Yaylacık Dağı’nın bu alanda dünya çapında bilinen merkezlerden biri haline geldiğini söyledi. Çameli’nin tarihi dokusu ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra hava sporlarında da adından söz ettirdiğini vurgulayan Arslan; “Bugüne kadar düzenlediğimiz uluslararası organizasyonlarla yamaç paraşütünde büyük başarılar elde ettik. Kaymakamlık ve Çameli Belediyesi gerek şampiyonanın güvenliği gerekse misafirlerin ağırlanması için her türlü çalışmayı en ince ayrıntısına kadar yapmış, dedi.

21-27 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek yamaç paraşütü etkinliklerinin Yaylacık Dağı’nda gerçekleştirileceğini belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Ülkemizi etkisi altına alan aşırı sıcakların yaşandığı bu günlerde Çameli aşağıda serin günleri yaşamaya devam ediyor. 25-30 dereceler.Kendisini hiçliğin ortasında bulan vatandaşlarımızı 10:00-13:00 saatleri arasında yamaç paraşütü atlayışlarını izlemeye davet ediyoruz.Bir şenlik havasında gerçekleştirilecek bu etkinlikte yamaç paraşütü sporcuları Çameli’nin semalarını renklendirecek. Çameli’de ruh hali.” – DENİZLİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu