Haber

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever Oynadı

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri kapsamında, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Serdivan ilçesinde sandık başına gitti.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri ülke genelinde olduğu gibi Sakarya’da da devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Serdivan ilçesine bağlı Mehmet Zorlu İlköğretim Okulu’ndaki 1188 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Sandık görevlilerine seçimlerde başarılar ve başarılar dileyen Tever, 14 Mayıs Anneler Günü vesilesiyle de tüm annelerin gününü kutladı.

Tever, kent genelinde 16 ilçede 2 bin 447 sandıkta 784 bin 270 seçmenin oy kullanacağını bildirdi. Tever, “Öncelikle bugün Anneler Günü, eşim başta olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Bugün 784 bin 270 seçmen Sakarya’nın 16 ilçesinde 2 bin 447 sandıkta oy kullanacak. İnşallah 784 bin 270 oy kullanacak.” seçmenler oyunu kullanacak.Şu anda yetkililerimiz var.Sandıkların kurulmasında rastgele bir aksama yok.Genelde her seçimde aynı saatlerde oy kullanırım.Şimdi baktığımda yoğun bir katılım var. . Bu anlamda vatandaşlarımız demokratik haklarını kullanacaklar, sonunda Sakarya’mız ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. dedi. – SAKARYA

erenlerhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu