Haber

Ariana Grande’nin Yeni Şarkısındaki İlişki Konulu Sözleri 350 Bin Takipçi Kaybetmesine Sebep Oldu

Başarılı müzisyen ve oyuncu Ariana Grande, geçtiğimiz hafta yeni albümünden single’ı yayınladı. Şarkı sözlerinde yaptığı göndermeler hayranları arasında merak uyandırdı. Yeni boşandığı eşini aldattığı söylentileri ve ilişkisi olduğu dedikoduları çıkan Ethan Slater, eşinden boşanıp, yeni boşandığımız eşimiz de Ariana’dan bahsedince, sanki bu da yetmezmiş gibi, Ariana’nın müziği gelince herkes şok oldu. dışarı! Detaylar için kaydırın ???

Kaynak:https://www.buzzfeednews.com/article/…

Güzel Ariana’mız “Evet ve?” yazdı. geçen hafta. She adında bir single çıkardı.

Şu sıralar 2024’ün son ayında çıkacak yeni Disney müzikali ‘Wicked’ın çekimleriyle meşgul. Ariana, hayranlarını daha fazla bekletmemek için ‘Eternal’ albümünün ilk single’ını paylaştı. Bu yıl gösterime girecek olan Sunshine’.

Görünüşe göre Ariana bu şarkıyla oldukça heyecan yarattı. Spotify Global’de ilk haftadan itibaren birinci sırada!

Şarkıyı Instagram hikayesinde ve paylaşımlarında paylaşan Ariana, müzikal sözleriyle adeta herkese meydan okuyor!

“…Tüm gücünüzle söyleyin. Mesela sırada ne var? Evet ve?…”

Şarkının videosunun ilk sahneleri dikkat çekiyor. Ariana’nın davet ettiği bir grup eleştirmen onun ne kadar değiştiğini anlatıyor. Daha sonra kendi humus markasını piyasaya sürdüğüne dair söylentilerin çıktığı sahne geliyor. Ariana izleyicilerini aynı anda hem güldürüyor hem de meraklandırıyor. Bunları arkasından kim söylemiş olabilir?

Ariana’nın bahsettiğimiz müzikalin bir diğer aktörü Ethan Slater ile 2022 yılında paylaştığı Instagram hikayesine bir bakalım. Çünkü inanın bana hepsi birbiriyle bağlantılı!

‘Tebrikler! Sanki 42 yıl önceymiş gibi geliyor.”

Ethan Slater, Spongebob Squarepants’ın Broadway Müzikaliyle adını duyurdu.

2012 yılından beri birlikte olduğu lise aşkı Lilly Jay ile 2018 yılında evlendi ve 2022 yılında bir çocukları oldu.

Ama 2023’te her şey bir anda değişti!

Ariana Grande ve eski eşi Dalton Gomez’in boşanmasından bir süre sonra Lilly Jay, kendisini Ariana Grande ile aldattığını düşündüğü için Ethan Slater’dan boşanma davası açtı. Çift geçtiğimiz günlerde ayrıldı!

Geçtiğimiz Temmuz ayında tahvilin gerçekliği bazı kaynaklar tarafından doğrulandı.

Bazı kaynaklar ise her ikisinin de eski partnerlerini aldattığını yalanladı ve yeni çiftin bekar olduktan sonra görüşmeye başladığını söyledi. Tüm söylentilere göre Ariana ve Slater’ın bir ilişkisi var.

İşin şok edici kısmı Lilly Jay’in Ariana’ya “Yuvayı Yıkan!” demesi. söylemekti.

Page Six’e şu anda Slater’la sadece oğluna odaklandığını söyleyen Jay, Ariana’nın ‘kız kızı’ olmadığını, yani kadın dayanışmasına uygun hareket etmediğini belirtti.

Ariana, yeni müziğinde yeni ilişkisine dair söylentilere şu sözlerle yanıt veriyor: “Senin işin senin, benimki benim / Kiminle ilişki içinde olduğumla neden bu kadar ilgileniyorsun?” diye düşündü.

Ariana müzikte kimden bahsettiğini söylemese de insanlar bu kişinin Ethan Slater olduğundan oldukça emin.

Bazıları ‘Git kızım, sana inanıyoruz! Ariana, “Asla kimseyi aldatmam, benim Ariana’m benim Ariana’mdır” derken bazıları sert yanıtlar verdi. Aslında Ariana bu ay Instagram’da 350.000’den fazla takipçiyi kaybetti! SocialBlade istatistiklerine göre Ariana’nın yeni şarkı duyurusunun ardından toplam 369.630 takipçi Ariana’yı takipten çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu