Haber

Başak Traktör Yönetim Kurulu Üyesi: Yangınla ilgimiz yok

Traktör fabrikası yönetim kurulu üyesinden yangına ilişkin açıklama

Başak Traktör İdare Meclisi Üyesi Gökhan Bayramoğlu:

“Yangın taşeron firmamızın boyahanesinde çıktı. Başak Traktör ile ilgisi yoktur”

SAKARYA – Başak Traktör İdare Meclisi Üyesi Gökhan Bayramoğlu, Sakarya’nın Arifiye ilçesinde Başak Traktör’ün tarlasında bulunan taşeron otomotiv firmasının boyahanesinde çıkan yangınla ilgili açıklama yaptı. Bayramoğlu, “Yangın, taşeron firmamızın boyahanesinde çıktı, yani bu yangının Başak Traktör ile ilgisi yok. Çok şükür herhangi bir yaralanma veya can kaybı olmadı.”

Arifiye ilçesine bağlı Hanlı Sakarya Mahallesi’ndeki Başak Traktör Fabrikası bölgesinde bulunan taşeron otomotiv firmasına ait boyahanede 25 Mayıs Perşembe günü saat 21:30 sıralarında yangın çıktı. Yangının henüz bilinmeyen bir nedenle çıktığı bildirildi. şimdi, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Can ve mal kaybı yaşanmayan yangında maddi hasar meydana geldi. Başak Traktör Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Bayramoğlu, yangının Başak Traktör ile ilgisi olmadığını ve taşeron firma olan bir firmada çıktığını belirtti.

“Tanrıya şükür yaralanan veya can kaybı yok”

Başak Traktör Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Bayramoğlu, “Başak Traktör’ün taşeron firmasına ait fabrikamıza yakın bir firmada bulunan boyahanede küçük bir yangın çıktı. İtfaiyemiz çok şükür müdahale etti, kısa sürede söndürüldü. . “Yük yok, her şey kontrol altında. Yangının çıkış sebebini şu anda bilmiyoruz. İtfaiye raporu bunu belirleyecektir. Yani şu anda buna neyin sebep olduğunu bilmiyoruz. Bizim için çalışan taşeron firmamızın boyahanesinde yangın çıktı. Bu yangının Başak Traktör ile ilgisi yoktur. Çok kısa.” dedi. “Yaklaşık yarım saat içinde söndürüldü ve şu anda bir sıkıntı yok. Soğutma çalışmaları yapılmıştır. Üretimimiz devam ediyor, bize engel olacak bir şey değil. Bizim fabrikamızla ilgili bir şey değil.”

nurdagihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu