Haber

Bir ilanla depremde kaybolan yakınlarını arıyorlar.

DEPREM’in en fazla yıkıma ve can kaybına neden olduğu illerden biri olan Antakya’da yaşayanlar, şehrin çeşitli noktalarına asılan fotoğraflı ilanlarla yakınlarını arıyor. Kent meydanında yer alan ve bir kısmı depremde hasar gören Atatürk büstü ile çevresindeki aydınlatma direklerinde de eksik ilanlar bulunuyor.

Antakya meydanındaki Atatürk büstünün kaidesine Hüseyin-Fethiye Çepni çiftinin fotoğraflarının yer aldığı reklamda, 59 yaşındaki çiftin depremin olduğu 6 Şubat’tan bu yana kayıp olduğu belirtildi. Yakınlarının isim ve iletişim numaralarının yer aldığı ilanda, ‘Nerede olduklarına dair bir bilgi yok. Lütfen yayalım, bir an önce ulaşalım’ ifadeleri yer aldı.

Büst kuralındaki diğer eksik ilan ise Muhsin Sedat Kaya (38) ile ilgili. Kaya’nın Macro Center’ın önündeki ilk yardım çadırında 2 gün üst üste giyindiği kaydedildi. Yüzü yaralanmış, ayağına demir parçası saplanmış, kafasına darbe almış ve şokta olduğu öğrenilmişti. Çağdaş Yıldız adlı çocukla ilgili bir de reklam var. Defne ilçesi Sümerler Mahallesi Dere Sokak No 9’daki Cem Apartmanı’nda kaybolduğu belirtilen Yıldız’ı görenlerin kendilerine ulaşmaları rica olunur. TRAVMA OLABİLİR Diğer duyuru ise Necla İşler (59) isimli bir kişi ile ilgili. Defne ilçesinden olduğu belirtilen İşler’in kayıp ilanında şu bilgiler yer aldı:

“Sümerlilerin, Akdeniz, Armutlu, Çekmece, Turunçlu mahallelerinde yiyecek ve diğer insani yardımların sağlandığı yerlerde yemek, tuvalet ve ısınma gibi ihtiyaçlarını karşılamak için birçok kez görülmüştür.Muhtemelen.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu