Haber

Çorum’da vefat eden komiser yardımcısının cenazesi memleketi Ankara’ya uğurlandı.

Çorum’un Sungurlu ilçesinde kalp krizi geçirerek yaklaşık 2 aydır tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 27 yaşındaki komiser yardımcısının cenazesi memleketi Ankara’ya uğurlandı.

Komiser Yardımcısı Ahmet Özkan’ın cenazesi babası Adnan, annesi Emine ve ağabeyi Sinan Özkan tarafından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Özkan’ın cenazesi, helal statü alması için görev yaptığı Çorum’un Sungurlu ilçesi Alparslan Türkeş Caddesi üzerindeki polis merkezine götürüldü. İlçe Müftüsü Süleyman Eroğlu tarafından dua edilen Özkan’ın çalışma arkadaşları, babası Adnan Özkan’a başsağlığı diledi.

Özkan’ın cenazesi, daha sonra toprağa verilmek üzere Ankara’nın Çamlıdere ilçesine bağlı Dörtkonak köyüne uğurlandı.

Törene Ahmet Özkan’ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Sungurlu Belediyesi Başkan Yardımcıları Bahri Sezen ve Mükremin Dağaşan ile İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam da katıldı.

Komiser Yardımcısı Ahmet Özkan, 9 Ekim’de Çorum’un Sungurlu ilçesinde görev yaptığı Alparslan Türkeş Caddesi üzerindeki polis karakolunda kalp krizi geçirerek yaklaşık 2 aydır devam eden yaşam mücadelesini kaybetti. Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 8 Aralık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu