Haber

Formula 1’de sezonun son yarışı Tivibu’da

Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu, motor sporlarını izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Formula 1’de dönemin son yarışı olan Abu Dhabi GP’si Tivibu aracılığıyla S Sport2’den naklen yayınlanacak. Abu Dhabi GP ile emekliliğe ayrılacak olan ve 4 sefer dünya şampiyonluğunu kazanan Vettel’in son cinsleri, pazar günü Tivibu’dan canlı olarak takip edilebilecek.

Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu, kadro sporlarının yanında motor sporlarını da ekranlara taşımaya devam ediyor. Formula 1’de 2022 dönemi, Abu Dhabi yarışı ile noktalanıyor. Red Bull, Pilotlar Şampiyonası’nı Max Verstappen’le kazanmasının akabinde, Markalar Şampiyonası’nı da tamamlayarak ikili şampiyonluk ile dönemi noktalayacak. Pilotlarda ve markalarda ikincilik çabalarının hala sürdüğü dönemde genel sıralamalar son yarışta belirlenecek. Pilotlar Şampiyonası’nda 290 puanla Ferrari pilotu Charles Leclerc ile Red Bull pilotu Sergio Perez ikinciliği paylaşıyor. Markalar Şampiyonası’nda ise Ferrari ile onun 19 puan gerisinden gelen Mercedes’in kıyasıya çabası 20 Kasım Pazar günü saat 16:00’da Tivibu üzerinden S Sport2 ekranlarında canlı yayınlanıyor.

4 dünya şampiyonluğu bulunan Sebastian Vettel’in son yarışı

Formula 1 tarihinin en genç şampiyonluğuna ulaşan, bir periyot podyuma ambargo koyan, Red Bull ile 4 defa dünya şampiyonluğu kazanan, Ferrari ile mükemmeller yaratsa da hiçbir vakit istediği muvaffakiyete ulaşamayan ve son dönemini Aston Martin ile geçiren Sebastian Vettel, bu dönem emekli olacağını toplumsal medya hesaplarından duyurmuştu. Vettel, 2022 döneminin son yarışı Abu Dhabi GP’si ile Formula 1 mesleğine nokta koyuyor. Gerçekleştirdiği toplumsal sorumluluk projeleriyle de kamuoyunda çokça isminden kelam ettiren efsane pilot Sebastian Vettel’in vedası 20 Kasım 16:00’da Tivibu’da naklen yayınlanıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu