Haber

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Köyleri Ziyaret Etti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, pazar mesaisi sırasında kent merkezine yakın büyük köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Teknik ekibiyle Şahinbey ilçesine bağlı Burç ve Cevizli köyleri ile Şehitkamil ilçesine bağlı Arıl ve Aktoprak köylerine giden lider Fatma Şahin, bu köylerde yapılan çalışmaları inceledi ve vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyaretinde köylerdeki eksiklikleri ve talepleri muhtarlardan ve vatandaşlardan dinleyen Önder Şahin’e, AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, AK Parti İl Başkanı Murat Çetin, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki ve AK Parti Şehitkamil eşlik etti. İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz.

“Birlikte başarmaya hazırız ve kararlıyız”

Belediye Başkanı Fatma Şahin, yönetimde halkın görüş ve taleplerinin etkin kılınarak kente yönelik hizmetlerin vatandaşların istekleri doğrultusunda yürütüldüğünü belirterek, Arıl Köyü’ndeki sıcak karşılama ve konut sahipliğinden dolayı halka teşekkür ederek şunları söyledi: ” 22 yıl önce ne söylediysek bugün gurur duyuyoruz, gereğini yaptık, “Buradayız. Birlikte başarmaya hazırız ve kararlıyız. Her seferinde daha fazla güven kazandın. Sizlerden aldığımız büyük onur ve büyük sorumlulukla gece gündüz çalıştık.”

Önder Fatma Şahin, Aktoprak, Burç ve Cevizli mahallelerine yaptığı ziyaretlerde, “Önce insanı yaşat ki devlet yaşasın” inancıyla hareket ettiklerini vurgulayarak, eğitim ve sağlık faaliyetlerine değindi. Kovid 19 Salgını sonrası yapılan çalışmalardan ve Kahramanmaraş merkezli depremlerden bahsederek teknik ekibin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Eğitim şehri, spor şehri, bilim şehri, kültür sanat şehri, yeşil şehir, akıllı şehir hedefine ulaşmak için bir deklarasyon hazırlandığını belirten Şahin, “Burası dünyanın gözbebeği. Bu topraklar bizim. Bu vatan bizim, bu bayrak bizim. Emek ve çalışma sorumluluğumuz var. “Biz sizin isteklerinizi emir olarak gören ve yerine getirmek için büyük çaba gösteren bir ekibin parçasıyız” dedi. – GAZİANTEP

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu