Haber

İnce-Kılıçdaroğlu buluşmasında çay ve kahve detayları!

  • Haber7 – ÖZEL

Ramazan ayında dindar seçmenin oyunu kazanmak için hile yaptığı eleştirilen CHP Genel Başkanı Kemal KılıçdaroğluEski CHP’li Muharrem İnce’nin yeme-içme görüşmesi CHP’ye yakın gazeteci Şaban Sevinç’in paylaşımıyla ortaya çıktı.

SONUNDA TENCERE KIRILDI

TV Yayın Direktörümüz Şaban Sevinç, Kılıçdaroğlu ve İnce’nin samimi bir görüşme gerçekleştirdiğini ve rastgele bir tartışma yaşamadıklarını söyledi. güzelleşmek istediğindetencere kırıldı.

Sevinç, Kılıçdaroğlu-İnce görüşmesinde liderlere anlattı çay ve kahve ikramı, kuru kekmağlup olduğunu söyledi.

İftar öncesi yapılan görüşmenin yeme-içme şeklinde düzenlendiği, Kılıçdaroğlu’nun uzun iftar sofralarının ” çetele tablosudiye ortaya koydu.

İşte CHP’ye yakın gazeteci Şaban Sevinç’in paylaşımı:

  • 29 Mart’ta Ankara’da gerçekleştirilen görüşme saat 17.00’de gerçekleştirildi. İnce ve Kılıçdaroğlu, saat 18:10’da basın açıklamasını yaptı. Ankara’da iftar saati ise 19:16 olarak kaydedildi.

     


İFTARDAN SONRA ÖNCE TUTUN

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, HDP’li 6’lı masanın cumhurbaşkanı adayı olmasının ardından ramazan iftarlarında gösteriş yapmaya başlayarak türbeleri gezmeye akın etti.

Konya’da Mevlana TürbesiPeygamber’in elbiselerinin bulunduğu İstanbul’a kim gitti? Hırka-i Şerif KülliyesiMalatya’da depremzedelerle iftarve Gelecek Partisi İstanbul’da iftarOrganizasyonda boy gösteren Kılıçdaroğlu iftar öncesi çay-kahve-kek ikili görüşmelerdeintihal örneği olarak kaydedilmiştir.

KAYNAK: HABER7

haberpazaryeri.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu