Haber

Küçük çocuklar Kızılay Haftası’nda doyasıya eğlendi

Küçük çocuklar Kızılay Haftası’nda doyasıya eğlendi

ADIYAMAN – Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında deprem bölgesi Adıyaman’da çocuklar doyasıya eğlendi.

Her yıl 29-4 Kasım tarihleri ​​arasında kutlanan Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında, 6 Kasım’da binlerce kişinin enkaz altında hayatını kaybettiği deprem bölgesi Adıyaman’da konteyner kentlerde kalan çocuklara özel eğlenceli etkinlikler düzenlendi. Şubat.

K-19 Konteyner Kenti’nde düzenlenen etkinliklerde eğlenen çocukların memnuniyeti yüzlerine yansıdı. Çeşitli oyunların oynandığı etkinlikte çocuklara çeşitli ikramlar ve farklı hediyeler de verildi.

Etkinlikle ilgili konuşan Kızılay yetkililerinden Yusuf Kurt, “Bugün Kızılay Haftası etkinlikleri nedeniyle böyle bir eğlence düzenledik ve 1 hafta sürecek. Şu anda K-19 konteyner kentindeyiz. Aslında buradaki tek amacımız insanları ve çocukları deprem psikolojisinden çıkarıp eski normal hayatlarına döndürmek.” ” söz konusu.

Kızılay Görevlilerinden Büşra Akman, “Bugün Kızılay Haftası kapsamında etkinlikler düzenledik. Pamuk şeker, ardından içeride çocukları neşelendirecek birçok aktivite, bileklik, şapka ve diğer aktiviteler olacak. Aynı şekilde. , oyunlar. Çocukların moral ve motivasyonunu artırmak için bunun gibi birçok etkinlik yapıyoruz.” “Düzeltmek adına. Aynı zamanda velilerimiz de bu konuda bizimle çok ilgileniyor, bizimle iyi anlaşıyorlar” dedi.

Çocuklardan İrem Er de çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Pamuk şeker ve hediyeler dağıttılar. Bizi çok eğlendirdiler, çok mutluyuz. Çok teşekkür ederiz.”

Çocuklardan Zeynep Keser ise konuşmasında şunları söyledi: “Burada Kızılay’la birlikte çok eğleniyoruz.” Etkinliklere katılıyorum, pamuk şeker dağıtıyorlar, etkinlikler yapıyorlar. “Çok eğleniyoruz” dedi.

alacaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu