Haber

Potanın Tarzanları, Denizli deplasmanına hazırlanıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Harika Ligi’nde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, deplasmanda karşılaşacağı Merkez Efendi Belediye Basketbol Takımı maçı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde çaba eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Ekibi, Ulusal ortanın akabinde birinci maçına deplasmanda Yukatel Merkezefendi Belediye karşısında çıkacak. 21 Kasım Pazartesi günü saat 19.00’da oynanacak çabanın hazırlıklarını Başantrenör Ceyhun Cabadak idaresinde sürdüren Potanın Tarzanları, müsabakaya galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

Yeşil-beyazlı takımda kadroya yeni katılan Wayne Selden ve Raymar Morgan da birinci idmanına çıktı. İdmanda Ulusal ekiplerinden dönen John Roberson ve Michal Michalak da yer aldı.

Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, “İki yeni transfer ile takımımızı güçlendirdik. Birinci 6 haftada bizden bütçe olarak daha büyük ve esaslı ekiplerle gayret etmiştik. Son iki maçımızda Gaziantep’e karşı üçüncü periyotta, Türk Telekom’a karşı da ikinci yarıda oyundan düşerek mağlup olduk. Lakin bu maçlarda kısım bölüm ortaya koyduğumuz uğraş bizlere umut vermişti. Bu maçlarda sergilediğimiz güzel performansı tüm maça yansıtmamız durumunda arzuladığımız galibiyetlere başlayacağımıza inancım tam. Manisa’mızı Süper Lig’de en güzel formda temsil etmek için çabamıza devam edeceğiz” dedi. – MANİSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu