Haber

2023 NBA All-Star ilk 5’leri açıklandı

NBA’de gelenek haline gelen oylama sistemi ile farklı takımlardan basketbolcuların yer aldığı ve 72. kez düzenlenen “NBA ALL-STAR” 2023’te kaptanlar ve gruplarının ilk 5’i belirlendi.

NBA’de her yıl düzenlenen “NBA ALL-STAR” 2023 maçında sahada olacak basketbolcular belli oldu. İlk kez 1971 yılında düzenlenmeye başlanan aranjman, bu yıl 72. kez seyirciyle buluşacak.

ABD’nin Salt Lake City kentinde Utah Jazz takımını konuk eden Vivint Arena’da 20 Şubat günü TSİ 04:00’te oynanacak maçta forma giyecek isimler taraftarların yüzde 50’si, taraftarların yüzde 25’i tarafından oylanacak. NBA oyuncuları ve basının yüzde 25’i, grup kaptanları ve grupların ilk 5’i. belirledim. Doğu ve batı konferanslarının mücadelesine sahne olacak heyecanlı karşılaşmada takım kaptanları Giannis Antetokounmpo ve Lebron James takım kaptanları oldu.

2023 NBA All-Star Batı Konferansı İlk 5:

Lebron James (Kaptan) (Los Angeles Lakers)

Nikola Jovic (Denver Nuggets)

Stephen Curry (Golden State Savaşçıları)

Luka Doncic (Dallas Mavericks)

Zion Williamson (New Orleans Pelikanları)

2023 NBA All-Star Doğu Konferansı İlk 5:

Giannis Antetokounmpo (Kaptan) (Milwaukee Bucks)

Kevin Durant (Brooklyn Nets)

Jayson Tatum (Boston Celtics)

Donovan Mitchell (Cleveland Cavaliers)

Kyrie Irving (Brooklyn Nets)

Lebron James’in üst üste 19. All-star maçı

LeBron James, kariyerinde üst üste 19. kez All-Star sahasında olacak. NBA tarihinde bunu başaran ilk oyuncu olan James, üst üste 6. kez en çok oyu alarak takım kaptanı olmayı da başardı. Lebron, 2023 NBA All-Star’da kendi kadrolarını Giannis Antetokounmpo ile maç öncesi programda, kullanılan oylar sonucunda All-Star’a seçilen oyuncular arasından oluşturacak. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu