Haber

AK Parti İl Başkanı Erdoğan’ı Twitter’dan aradı: Risk almak istemiyorum istifanın eşiğindeyim

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakın, partisinin milletvekili aday listesine itiraz etti.

Tomakin, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Yaşadığım şehirde sorumluluk taşıyan bir kişi olarak sesimiz duyulamadığı için Cumhurbaşkanımıza ancak buradan seslenebilme şansım var” dedi. seçim gecesi karşılaşabilecekleri “riskleri” almak istemediklerini ve istifanın eşiğine geldiğini söyledi.

BAKAN ÖZER LİSTENİN BAŞINDA

AK Parti’nin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’i liste başı yaptığı Ordu’nun AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin’in yaptığı paylaşımlar şöyle:

– Asrın seçimine yaklaşık bir ay kaldı. Aday listelerimiz Genel Merkez tarafından açıklandı ama İl Başkanı olarak bulunduğum şehirde sorumluluk taşıyan bir kişi olarak, sesimiz duyulamadığı için Cumhurbaşkanımıza seslenme şansım oldu.

– Ordu halkı aday listelerimize şiddetle karşı çıkıyor.

– Açıkçası Ordu ilimizde yapılacak milletvekilliği seçimlerinde seçim günü akşamı bu kadar aday listesiyle milletimizin karşısına çıkma riskine girmek istemiyorum. Ordu’da yapılanlar.

– Bu vesileyle Sayın Cumhurbaşkanı, geldiğimiz noktada istifanın eşiğine geldiğimizi ve sesimizi duymanızı ister, takdir ve talimatlarınızı bekleriz. Tüm saygımla…

AK Parti’nin Ordu milletvekili aday listesi şöyle: Mahmut Özer, İbrahim Ufuk Kaynak, Mustafa Hamarat, İsa Yüksel, İsa Gül, Samet Özdemir. (HABER MERKEZİ)

guney-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu