Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7. Tematik Kış Kampları Kapanış Programı’na videolu mesaj gönderdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye Yüzyılı” vizyonunu gençlerle birlikte inşa edeceklerini belirterek, “Bu süreçte sizlerden tek beklentimiz devletinize güvenmeniz, kendinize inanmanız ve asla unutmamanızdır. büyük bir ulusun oğlu.” söz konusu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gençlik ve SporBakanlık Tematik Kış Kampları Kapanış Programı’na gönderdiği videolu açıklamada, 15 ilde 15 farklı temada uygulanan kış kamplarının yedincisinin tamamlandığını bildirdi.

Kış kamplarının düzenlenmesinde emeği geçenleri ve emeği geçenleri tebrik eden Erdoğan, 30 Ocak Pazartesi gününden bu yana devam eden kamplarda benzer ilgi alanlarına sahip gençlerin ön plana çıktığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, arkeolojiden kış sporlarına, dijital bağlantıdan güzel sanatlara, mühendislikten psikoloji ve edebiyata kadar çok geniş bir yelpazede gençlerin eğitim aldığını vurguladı.

Gençlerin daha önce gitmedikleri şehirleri ziyaret etme, akademik ve entelektüel altyapılarını geliştirme fırsatı bulduklarını ifade eden Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

Dayanışmanın, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini büyük bir kardeşlik yaratarak sergilediniz. TEKNOFEST gençliğinin nasıl olması gerektiğini, cemiyetlerden derledikleri tarifler ve mektuplarla sizi hapsetmeye çalışanlara inat gösterdiniz. Batı, her birinizin bu kamp dönemini yeni dostluklar kurmak ve yeni beceriler kazanmak için geçirdiniz, verimli bir şekilde değerlendirdiğinize inanıyorum.

Ülkemizin farklı illerinden binlerce gencin kamp programlarına gösterdiği ilgiden dolayı da çok mutluyuz. Tüm bu başarıların hayatınız boyunca yolunuzu aydınlatmasını diliyor, kamplarımıza katılan tüm katılımcılara konuşmacı ve eğitimci olarak teşekkür ediyorum. Tematik kamp ve etkinliklerin önümüzdeki dönemde de devam edeceği söylentisini sizlerle paylaşmak isterim.

Son 20 yılda gençlerimizle omuz omuza vererek ülkemizi tarihinin en büyük başarısıyla tanıştırdığımız gibi ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonumuzu da inşallah sizlerle birlikte inşa edeceğiz. Bu süreçte sizden tek beklentimiz devletinize güvenmeniz, kendinize inanmanız ve büyük bir milletin evladı olduğunuzu asla unutmamanızdır. 40 yıla yakın bir süredir gençlerle birlikte yürüyen bir siyasetçi olarak, bu ülkenin gençlerinin inandıkları ve sebat ettikleri zaman neler başarabileceklerini çok iyi biliyorum. Yeter ki çalışın, üretin, hayal edin, geleceğe dair umutlarınızı asla kaybetmeyin. Gerisi de Allah’ın izniyle mutlaka gelecek ve zafer sizin olacaktır. Rabbim yolunu ve bahtını açık etsin.”

7. Tematik Kış Kamplarının gençlere hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, kamplara katılan gençlere sağlık, başarı ve mutluluk dolu bir gelecek diledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu