Haber

Diablo 4 açık beta tarihleri ​​açıklandı

Hem açık beta hem de erken erişim hafta sonu boyunca, Prologue’u ve 1. Perde’nin tamamını oynayarak Diablo 4’ün ilk anlarını deneyimleyebileceğiniz Diablo 4’ün açık beta ve erken erişim tarihleri ​​açıklandı.

DIABLO 4 AÇIK BETA TARİHİ

kar fırtınasıEntertainment’ın popüler hack and slash oyunu Diablo 4’ün açık betası 24-26 Mart 2023 ortalarında herkese açık olacak, ancak Xbox mağazasında Diablo 4 ön siparişi veren kullanıcılar 17 Mart – 19, 2023. .

DIABLO 4 NE ZAMAN ÇIKIYOR

İlk olarak 1 Kasım 2019’da BlizzCon 2019’da duyuruldu ve 6 Haziran 2023’te PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Windows PC için piyasaya sürülecek.

Serinin temel oyun mekaniği, giderek daha güçlü düşmanların yenilmesi yoluyla daha güçlü ekipmanların kademeli olarak edinilmesidir. Düşmanlarla savaşmak için farklı karakter sınıfı avantajları kullanılır ve bunlar ekipman ve beceri ağaçları aracılığıyla değiştirilebilir. Bu fikir kullanılarak olay örgüsü ve görevler ilerletilebilir. Bir teması, dövüş stili ve konumu olan canavar aileleri, düşmanları gruplandırmak için kullanılır. Her aile, farklı bir rol oynayan ve aile üyeleri arasında uzmanlaşmış becerilerin sinerjisine izin veren benzersiz bir arketip içerir. Farklı siluetleri, duruşları ve silahlarıyla birbirlerinden ayırt edilebilirler.

Beş sınıf açıklandı. Barbarian, Sorceress ve Druid sınıfları BlizzCon 2019’da ve dördüncü sınıf Rogue sınıfı BlizzCon 2021’de açıklandı. Beşinci sınıf Necromancer 2022’de açıklandı.

haber-kangal.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu