Haber

Survivor erken final mi yapıyor? Acun Ilıcalı’nın Yüzyılın Felaketi sonrası programı…

Birbiri ardına yaşanan sarsıntıların ardından televizyon ekranlarında yayınlanan dizi ve eğlence programları 2 hafta boyunca yayına girmedi. Büyük bir ilgiyle takip edilen ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Survivor, bu dönemde yayınlanmayan yarış programlarından biri oldu.

21 Şubat Salı günü yeni bölümüyle ekranlara dönen Survivor Deprem haberinin yarışmacılara duyurulmasının ardından 6 ismin bir anda çekilme kararı aldığı söylendi. Reytinglerde bu dönem beklenenin altında kalan Survivor Türkiye Ünlüler Gönüllüler programının erken final yapacağı söylendi.

Survivor Erken Final mi Yapıyor?

Sosyal medya platformunda hızla yayılan tartışmalara göre, bu dönem reytinglerde istediği sonuçları alamayan Survivor Türkiye Ünlüler Gönüllüler programının erken final yapacağı iddia edildi. Bilindiği üzere Kahramanmaraş’ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler geçtiğimiz günlerde 10 ilin tamamında hissedildi. Aynı zamanda Hatay’da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde 2 büyük deprem meydana geldi. Survivor Türkiye Ünlüler Gönüllüler programının final tarihinin bu olaylardan sonra erteleneceği ileri sürülse de şu an konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu