Haber

Elon Musk ve Mark Zuckerberg kafes dövüşüne: ‘Yer gönder’

Dünyanın en ünlü teknoloji milyarderlerinden ikisi, Elon Musk ve Mark Zuckerberg, sosyal medyadaki “kafes dövüşü” sohbetleriyle gündeme geldi. Musk, sahibi olduğu sosyal medya platformu Twitter’da Zuckerberg ile “kafes dövüşüne hazır” olduğunu belirten bir paylaşım yaptı. Facebook ve Instagram’ın ana şirketi Meta, Zuckerberg daha sonra Musk’ın tweet’inin ekran görüntüsünü “Bana bir konum gönder” ifadesi ile yakaladı. paylaştı.

Musk daha sonra Zuckerberg’in mesajına “Vegas Octagon” yanıtını verdi.

Octagon, Ultimate Fighting Championship (UFC) maçlarında kullanılan halkadır. UFC’nin merkezi Las Vegas’tadır. Bu ayın sonunda 52 yaşına girecek olan Musk ayrıca tweet attı: “’Mors’ dediğim, rakibimin üzerine yattığım ve hiçbir şey yapmadığım olağanüstü bir hareketim var. Çocuklarımı havaya fırlatmak dışında neredeyse hiç pratik yapmıyorum.”

Ortada, 39 yaşındaki Zuckerberg Karma Dövüş Sanatları (MMA) okuyor ve son zamanlarda Jiu-Jitsu turnuvalarını kazandı. Sosyal medya kullanıcılarının maçı kimin kazanacağına dair iddialarıyla paylaşımlar gündem oldu. Bazıları, dövüşün reklamını yapan geçersiz posterler de dahil olmak üzere internet başlıkları yayınladı. (BBC Türkçe)

didim-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu