Haber

Fenerbahçe’nin yeni forma göğüs sponsoru Otokoç

Fenerbahçe 2023-2024 döneminde futbol takımımın forma ve şort sponsorları hakkında açıklama yaptı. Sarı lacivertli takımın yeni dönem formalarında farklı bir göğüs sponsoru yer alacak.

OTOKOÇ GÖNÜK SPONSOR OLDU

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, “Puma tarafından hazırlanan Profesyonel Erkek Futbol Takımımızın 2023-24 futbol dönemi formalarında sponsorlarımız; göğüste OTOKOÇ, sağ kolda SAFIPORT, sol kolda NESİNE.COM, ve arkada HALLEY.

AVIS SPONSORLUĞU SONA ERDİ

2018-19 yılından bu yana AVIS markası ile Profesyonel Erkek Futbol Takımımızın ana sponsoru olan Otokoç Otomotiv A.Ş., 2023-24 futbol döneminde de OTOKOÇ markası ile temellerini sürdürecektir. 2009-2010 yılından bu yana forma sırt sponsorumuz olan ÜLKER, 2023-24 döneminde HALLEY markasıyla formalarımızın sırtında yer alacaktır.

SAFIPORT FUTBOL KADROSUNA DA DESTEK VERECEK

2023-24 futbol döneminde formalarımızın sağ ve sol kolu için iki farklı sponsorluk anlaşması yapılmıştır. Bu anlaşmalar kapsamında 2021-22 döneminden itibaren Kulübümüze farklı branşlarda sponsorluk desteği veren SAFIPORT, 2023-24 futbol döneminde Futbol Grubumuzun forma kol sponsoru olmuştur. SAFIPORT logosu 2023-24 dönemi boyunca formalarımızın sağ kolunda yer alacaktır.

KOL SPONSORU BİR ARADA BIRAKTI

2021-22 yılından bu yana forma kol sponsorumuz olan NESİNE.COM’un logosu, 2023-24 futbol sezonunda da formamızın sol kolunda yer almaya devam edecektir. Futbol Takımımızın şort sponsoru olan AYGAZ ve PASHA ile işbirliğimiz 2023-24 futbol sezonunda da devam etmektedir. Kıymetli formalarımız kapsamında desteklerini esirgemeyen tüm sponsorlarımıza teşekkür ederiz.

OTOKOÇ HAKKINDA

Koç Holding’in otomotiv alanındaki ilk yatırımı olan Otokoç, 1928 yılında Ankara’da “Ford Motor Company” acenteliğinin alınmasından sonra Koç Topluluğu’nun kurucusu merhum Vehbi Koç tarafından kurulmuş; Ford, Ford Trucks, Volvo, Fiat, Alfa Romeo, Jeep ve Maserati markalarının satış ve satış sonrası faaliyetlerini sürdürmektedir.

haberyenisehir.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu