Haber

Hasan Arat: Beşiktaş’ın yeni bir beyaz sayfa açması gerekiyor

Beşiktaş Kulübü’nün 3 Aralık’ta yapacağı olağanüstü genel kurul toplantısı öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, “Beşiktaş’ın yeni bir beyaz sayfa açması gerekiyor.” söz konusu.

Arat, Beşiktaş Genel Kurul üyeleriyle İzmir’de bir otelde buluşarak toplantı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Arat, babasının da İzmirli olduğunu ve şehrin her zaman ilklere imza attığını söyledi.

Dün akşam İstanbul’da bir tanıtım toplantısı yaptıklarını hatırlatan Arat, şöyle konuştu:

“Çok yoğun bir katılım oldu. Sosyal, dijital ve klasik medyada çok değerli yer buldu. Çok ciddi rakamlara ulaştık. Bu da halkımızın Beşiktaş’a olan ilgisini gösteriyor. Yani Beşiktaş Türkiye’nin en önemli gündem maddesi olabilir” Bu zor durumda ve seçim ortamındayız. Bu nedenle biz seçimi çok ciddiye alıyoruz. Bu seçimde en önemli şey tüm kongre üyelerimizin mutlaka oy kullanmaya gelmesidir. Oy vermeden bu kulübe sahip olamayız. Hepsini tekrar ediyorum. Zaman. Burası köprüden önceki son çıkış. Gelsinler, kulübüne sahip çıksınlar. Ben öncüyüm, bu bizim kulübümüz. Bu Beşiktaş taraftarının yoludur. Çok değerli bir harekettir. İnananlar düşünüyorum. Bu hareket Beşiktaş’ta bu değişimi gerçekleştirecektir. Beşiktaş’ın yeni bir beyaz sayfa açması gerekiyor. 23 yıllık düzenin yeni bir beyaz sayfa ile değişmesi gerekiyor. Tüm Beşiktaş taraftarını bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum.” dedi. .

Arat, Süleyman Seba geleneğinden gelen bir yönetim tarzına sahip olduğunu ve spordaki sermayesini Beşiktaş’a devretmeye geldiğini belirtti.

Beşiktaş’ın hakkını güçlü bir şekilde arayacağını vurgulayan Arat, “Bu konuyla ilgili çok önemli şikayetleri var. Almanya ve Türkiye’de gittiği tüm şehirlerde iki konu öne çıkıyor. Merkez Hakem Kurulu’na ne olacak? Bizim bir düzenlememiz var mı?” Federasyondaki lobi mi? Bu çok ilginç bir şey.” “Beşiktaş taraftarlarının uzun süredir federasyon başkanlığı yaptığını biliyoruz. Lider yardımcısı olduklarını da biliyoruz. Bu lobiler sürekli değişiyor. Beşiktaş bu konuda gereğini yapacaktır. Bu yönetimler kısa sürede belli olacak. Ekibimiz bu çıkarları çok iyi organize edebilecek güçte bir ekip olacak.” dedi.

Arat, 3 Aralık’ta yapılacak olağanüstü genel kurulda başkan seçilmesi halinde önceliğinin moral sorunu yaşayan futbol takımını toparlamak olacağını belirtti.

4 Aralık itibarıyla gerekli transferlerin resmiyet kazanmasını sağlayacaklarını anlatan Arat, “Çünkü 4 Aralık, liderin belli olacağı gün olacak. Sertifikalarımızı alacağımız tarih henüz belli değil. Ama sanırım öyle olacak.” Çok hızlı olacak. Sonra hızlı bir şekilde teknik direktörümüzle görüşüp gerekli çalışmaları yapacağız ama yapacağız. Çalışmalarımız zaten hazır. Çok uzun zaman oldu. O destekleri hızla hayata geçireceğiz. Çünkü Beşiktaş’ın buna acil ihtiyacı var. Takviye. O takviyeler zamanında yapılırsa gelecek seneye sağlıklı gireceğiz. Bu sene bulunduğumuz pozisyonları ona göre değerlendireceğiz. Çünkü bu spor. Lig henüz bitmedi.” söz konusu.

Arat, kongrede 21 bin 500’ün üzerinde üyenin oy kullanacağını hatırlattı.

Kurultaylarda bugüne kadar üyelerin yaklaşık yüzde 60’ının oy kullandığını hatırlatan Arat, “Bu yüzdeyi artıralım. Hepiniz oy vermeye gelin. Sağlık dışında mazeret olmasın. Gelin oyunuzu kime verin, oy verin” dedi. En doğru aday o. Ama Beşiktaş’ın kaderini belirleyecek bir karar çıkacak.” “Bu bir seçim. Son ana kadar, son sandık açılıncaya kadar konsantrasyonumuz devam edecek.” Şu şekilde konuştu:

pinarbasihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu