Haber

İSU, Kandıra Karaağaç Mahallesi’ne yeni kanalizasyon hattı yapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü tarafından Kandıra Bölgesi’nde yapılan altyapı yatırımları devam ediyor. Bölgenin kalkındırılması ve kalkınması adına kırsal alanda planladığı yatırımlara hız kesmeden devam eden İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi’nde atık su hatlarının yapımına başladı.

 

ÜSTYAPI ÖNCE ALTYAPI TAMAMLANIR

Kandıra ilçesi mahallelerinde yaptığı yatırımlarla bölgenin hem tarım hem de turizm alanında kalkınmasına ve kalkınmasına büyük katkı sağlayan İSU Genel Müdürlüğü, 2023 yatırım programı kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda İSÜ Genel Müdürlüğü; Karaağaç İlçesinde doğalgaz yatırımları kapsamında yürütülen çalışmaların ardından üst yapı çalışmalarına başlanmadan önce alt yapı çalışmalarına hızla başlandı. Karaağaç Mahallesi’nde toplam 16.690 metre atık su kanalizasyon hattı döşenecek.

 

16 BİN 690 METRE YENİ ATIKSU HATTI

Kandıra Karaağaç Mahallesi’nde çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü ekipleri, bölgenin atıksu altyapı hatlarını tamamen yeniliyor. Devam eden inşaat çalışmaları kapsamında 300 mm çapında beton borular kullanılarak 16.690 metre uzunluğunda kanalizasyon çevreleme çalışmaları yapılmaktadır.

 

BÖLGE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARIYLA ÇAĞDAŞ GÖRÜNÜMÜNE KATILACAK

Bölgedeki altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi üst yapı imalatlarını da gerçekleştirecek. Kaliteli ve sağlıklı alt yapı ile birlikte üst yapı çalışmalarının da tamamlanması ile bölge modern bir çehreye kavuşacaktır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu