Haber

“Kadın mutluysa aile de toplum da mutludur”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği kahvaltıda ailelerle buluştu. Göreve geldikleri ilk günden bu yana kadın, çocuk ve gençlere destek veren projeleri hayata geçirdiklerini belirten Önder Çalık, “Beylikdüzü’nü hayatımızın ortasına koyduk. Beylikdüzü’nde yaşayan komşularımızın mutluluğu için çalışıyorum. Bundan sonra da aynı duyguyla çalışacağım” dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün Yakuplu Toplum Tesisleri’nde düzenlediği kahvaltıda ailelerle buluştu. Katılımın yoğun olduğu toplantıda çocuklarla tek tek ilgilenerek onlara ikramlarda bulunan Lider Çalık ve eşi Zehra Çalık, anne ve çocukların taleplerini de dinledi.

 

“Beylikdüzü’nü hayatımızın ortasına yerleştirdik”

Konuşmasında hayata geçirdiği uygulama ve projeler hakkında bilgi veren Lider Çalık, “Beylikdüzü’nü hayatımızın ortasına yerleştirdik. Beylikdüzü’nde yaşayan komşularımızın mutluluğu için çalışıyorum. Bundan sonra da aynı duyguyla çalışacağım. Her süreçte en çok önemsediğim kişiler; çocuklar, gençler ve kadınlar. Biliyorum ki bir toplumda kadın mutluysa aile de toplum da mutlu olur. Bu mutluluğun devam etmesi için çalışıyoruz” dedi.

 

“Çocuklara adil bir ortam sağlamak zorundayız”

Çocukların ve annelerin gelişimini destekleyen projeler üretmeye devam edeceklerini belirten Önder Çalık, “Çocukların mutlu ve huzurlu vakit geçirebilmesi için yeni parklar yaparak ilçemize yeşil alanlar kazandırdık. Bizim görev dönemimizde kreş sayımız 11’e çıktı. Ayrıca iki adet anne ve çocuk merkezi kurduk. Çocuklara adil bir ortam sağlamak zorundayız. “Çocuklarımızın gidip ders çalışabileceği yeni spor merkezleri, kültür merkezleri ve kütüphaneler inşa ettik” dedi.

 

“Bu kardeşin sana asla mazeret üretmeyecek.”

Başkan Çalık, konuşmasına şöyle devam etti: “Vicdanımız ve ahlakımızla bu şehrin ve tüm ihtiyaç sahibi insanların yanında olmaya devam edeceğiz. Vicdanımın ve ahlakımın kabul etmediği hiçbir işe girişmiyorum. Şu andan itibaren bu şekilde oluyor. Bu kardeşin sana asla mazeret üretmeyecek. “Her zaman daha fazlasını yapmaya çalışacağım” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu