Haber

Peugeot Inception Concept, CES 2023’te vizyonunu açıklayacak

pejogelecek vizyonu Inception Concept’in dünya prömiyerini 5 Ocak’ta Las Vegas’ta düzenlenecek CES Tüketici Elektroniği Fuarı’nda yapacak.

2023 yılını elektriğin yılı olarak belirleyen Fransız üretici, dünya prömiyerini gerçekleştireceği yeni konsepti ile BEV by-design yeni nesil elektrikli platformlardan nasıl faydalandığını gösterecek.

5 Ocak 2023 Perşembe günü Türkiye’de saat 01:00’de canlı yayınlanacak olan dünya prömiyerini, 6 Ocak Cuma günü saat 11:00’de Peugeot Brand Forward etkinliği izleyecek. Bu etkinlikte markanın geleceğine dair dijital bir sunum paylaşılacak. Etkinliğin ardından Peugeot CEO’su Linda Jackson, Peugeot Tasarım Müdürü Matthias Hossann, Peugeot Works Müdürü Jerome Micheron ve Peugeot Pazarlama ve İrtibat Müdürü Phil York ile uluslararası yuvarlak masa toplantıları gerçekleştirilecek.

Peugeot için yeni bir dönemin başlangıcı: Peugeot Inception Concept

Peugeot Inception Concept, Fransız markasının yeni nesil doğal elektrikli platformları kullanarak otomobil deneyimini nasıl yeniden keşfettiğini gösteriyor. Fransız üretici, iç mekanı tamamen yeniden tasarlıyor. Yeni nesil Peugeot i-Cockpit, sürüş hareketlerini yeniden şekillendiriyor ve yeni dijital ve fiziksel deneyimler yaratıyor.

Peugeot Inception Concept, kedi duruşu ve üç pençeli ışık imzası gibi en karakteristik özelliklerini daha da geliştirerek markanın tasarım dilini bir sonraki seviyeye taşıyor. Otomotiv endüstrisinin geleceği için kararlı bir vizyon sergileyen bu strateji, markanın temel değerlerini temsil ediyor: Glamour, Feel ve Greatness.

Marka için yeni bir dönemin başlangıcını simgeleyen Peugeot Inception Concept, markanın yeni nesil modellerinin bir önizlemesi niteliğinde ve Peugeot müşterilerinin önümüzdeki 10 yılda yeni Peugeot otomobillerinde bulacağı özellik ve teknolojilere ışık tutuyor.

Kaynak: Carmedya.com / Araba

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu