Yaşam

Red Bull Dance Your Style Dünya Finali için Geri Sayım Başlıyor

Hip hop, popping ve house gibi tüm sokak danslarını içeren bir dans yarışması olan Red Bull Dance Your Style’ın 2022 Dünya Finali için geri sayım başladı. 10 Aralık Cumartesi günü Güney Afrika’nın Johannesburg kentinde yapılacak yarışmada Türkiye’yi Biser Bayram Memnun ve Akay Üstünel temsil edecek. Dansçıların dünyanın en güzeli olmak için ter dökeceği, seyircilerin jüri görevini üstleneceği Red Bull Dance Your Style 2022 Dünya Finali, 10 Aralık Cumartesi günü saat 21.30’da gerçekleşecek. Red Bull Dansı TikTok üzerinden canlı yayınlanacak.

Seyircilerin delegasyon olarak dansçıları oyladığı yarışma Red Bull Dance Your Style’da dünya finali heyecanı başladı. 30’dan fazla ülkede 50 farklı lokasyonda gerçekleştirilen Red Bull Dance Your Style 2022 Dünya Finali, dünyanın en iyi dansçılarının çabalarına sahne olacak. .Neredeyse tüm sokak dansı türlerini içeren Red Bull Dance Your Style’ın 2022 Dünya Finali, 10 Aralık Cumartesi günü saat 21:30’da Güney Afrika’nın Johannesburg kentinde yapılacak.

Türkiye finalinde oy çokluğu ile birinci seçilen Biser Bayram Memnun ve 2021 birincisi Akay Üstünel, Red Bull Dance Your Style Dünya Finalinde Türkiye’yi temsil edecek.

Toplam 63 dansçı, dünyanın dört bir yanından sokak dansçılarının bu yılki ülke finallerini kazandığı ve 27 finalistin Red Bull Dance Your Style 2021 Dünya Finali’ne katılmaya hak kazandığı Red Bull Dance Your Style 2022 World Final’in bir parçası olma fırsatına sahip olacak. .

Red Bull Dance Your Style 2022 World Final, dansçıların rastgele bir sokak stilinde performans sergilediği, müzik ve beklenmedik ritimlerle doğaçlama yaptığı ve seyirciyle etkileşime girdiği bire bir dans yarışması. Red Bull Dansı TikTok hesabından canlı olarak izlenebilir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu