Haber

Tuzla Belediyesi Personeline Sosyal ve Ekonomik Destek Sağlıyor

Tuzla Belediyesi, çalışanlarına sağladığı sosyal ve ekonomik destekle örnek bir belediyecilik anlayışı sergiliyor. Belediye, memur ve sözleşmeli işçilerle yaptığı sosyal istikrar sözleşmesini yenileyerek aylık ödemeler ve sosyal haklarda yüzde 400’e varan iyileştirmeler yaptı. Bu kapsamda personelin eğitim, bayram, ramazan, gıda paketi, ölüm yardımı, engelli çocuk yardımı gibi kalemlerden faydalanması sağlandı. Tuzla Belediyesi, İstanbul’un sosyal istikrar aylık ödemesi dışında bu kalemlere sahip olan tek belediyedir.

EN DÜŞÜK FİYAT YÜZDE 130’DAN FAZLA ARTTI

Tuzla Belediyesi ayrıca tüm çalışanlarına sosyal yardım zammı vererek en düşük ücreti yüzde 130’un üzerinde artırdı. Böylece fiyat artışı yıllık enflasyon oranının iki katından fazla oldu. Belediye, geçen yıl tüm personeline yaptığı ilave iyileştirmeler ve bugün verdiği sosyal yardım payı artışıyla 2023 Ocak ayında 13.500 olan en düşük ücreti 31.000’e çıkardı.

“TUZLA HALKINA EN İYİ HİZMETİ SUNMAK İÇİN…”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, çalışanlarına verdikleri destekle ilgili olarak, “Tuzla’ya hizmet verdiğimiz alana ve kurumsal olarak sunduğumuz tüm hizmetlere katkı sağlayan personelimiz, işçilerimiz ve memurlarımız ile ilgili 3 imzaya imza attık. Onların yoğun çalışmaları ve zihinsel çabaları ile enflasyonun üzerinde, yaşam standartlarının altına düşürmeden yaşamaları gerekiyor.” “Biz sizler için elimizden geleni yaptık. Hayırlı olsun. Çalışanlarımızla birlikte Tuzla halkına en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu