Teknoloji

Twitter binasındaki dev ‘X’ logosu kaldırıldı!

Twitter’ın San Francisco genel merkezinin çatısında yanıp sönen çok büyük bir “X”, yetkililerin Elon Musk’ın sosyal medya şirketini yeniden markalaştırmaya yönelik son hamlesinin şehir yasalarını ihlal ettiğini söylemesinin ardından Pazartesi günü yırtıldı.

23 Temmuz’da Musk, Twitter’ı yıllardır temsil eden mavi kuşun yerini alacağını söylediği yeni siyah beyaz “X” logosunu tanıttı.

X artık uygulamanın hem masaüstü hem de taşınabilir sürümlerinde siyah bir arka plan üzerinde beyaz harflerle görünüyor.

PARLAK X İŞARETİ KOMŞULARINI RAHATSIZ ETTİ

Geçen hafta, San Francisco polisi, kaldırımı çalışma sırasında yayaları unutmamak için bantlamadıklarını söyleyerek, personelin binanın yan tarafındaki Twitter’ın kuş ve dikey logosunu kaldırmasını engelledi.

Cuma günü Musk, Twitter’ın binasının tepesine dev bir X yerleştirdi ancak burada yaşayan vatandaşlar, X’in gece parlak ışığından rahatsız olduklarını belirtti.

San Francisco Şehri, tabelanın asıldığı gün bir şikayet ve soruşturma başlattı ve bir müfettiş, dev X’in güvenlik izni olmadan inşa edildiğini söyledi. “güvensiz”gibi tanımlanır.

İŞARET ÜÇ GÜN SONRA KALDIRILDI

Bina Kontrol Departmanı sözcüsü Associated Press’e, herhangi bir harf veya sembolü değiştirmenin yanı sıra bir binanın üzerine bir tabela dikmenin, “binanın tarihi yapısıyla tutarlılığı”Yapıya herhangi bir ilavenin güvenli ve güvenli bir şekilde eklenmesini sağlamak için bir izin gerektireceğini söyledi.

Pazartesi günü işçilerin Musk’ın övündüğü X’i devirdiği görüldü. Yerel haber kaynaklarına göre üç günden az bir süre asılan tabela öğle saatlerinde kaldırıldı.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu