Haber

Van Büyükşehir Belediyesi UKOME toplantısı yapıldı

Van Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Uyum Merkezi’nin (UKOME) Mart ayı olağan toplantısı yapıldı.

Van Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Uyum Merkezi’nin (UKOME) Mart ayı olağan toplantısı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’na uygun olarak Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen UKOME toplantısına Ulaşım Daire Başkanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü, Tatvan Liman Müdürlüğü, Şoförler Odası, Edremit İlçe Belediyesi katıldı. ve Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili daire amirleri ve şube müdürleri.

25 gündem maddesi ve 6 alt komisyon raporunun görüşüldüğü toplantıda, Kalecik TOKİ yolu üzerinde bulunan İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı motorlu taşıt sürücü kurslarının güzergâhının yoğun bakım nedeniyle İpekyolu ilçesi Hatuniye Mahallesi’ne çevrilmesi istendi. Araç yoğunluğunun yaşandığı Van uçlarında 600 adet hizmet veriyor. Erciş ilçesinde yolcu taşımacılığı hizmeti veren H, M, V, T, S plakalı toplu taşıma araçları ile H, T, M, V plakalı toplu taşıma araçlarının yolcu taşıma fiyat tarifelerinde güncelleme talebi, Gevaş ilçesi ve Akdamar Adası ortasında gemi ile yolcu taşıyan şirketin ve kooperatiflerin artan maliyetler nedeniyle cari fiyatları artırma talebi, askıya alma ve geçiş izni belgesi talepleri, hız- kurumlardan ve vatandaşlardan gelen kesici talepleri.

Ayrıca 6 ek gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda görüşülen konuların bir kısmı karara bağlanarak onaya sunulurken, diğer konular alt komisyonlara sevk edildi.

Toplantı, katılımcıların görüş alışverişinde bulunmasının ardından sona erdi. – KAMYONET

haberpinarbasi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu