Haber

Vatandaşlar Hırvatistan yolunda

BALIKESİR (İGFA) – Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün Milli Takım’daki sporcularından; Yasemin Adar Yiğit ve Feyzullah Aktürk, Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası’na katılmak üzere Hırvatistan’ın Zagreb kentine gitmeye hazırlanıyor. 17-23 Nisan tarihlerinde mindere çıkacak olan güreşçiler, yurt dışında da ülkemizi en yakışır şekilde temsil edecek.

YASEMİN 6. AVRUPA ŞAMPİYONASI ALACAK

Serbest Kadınlar Kategorisinde 76 kiloda mücadele edecek Milli Gururumuz Yasemin Adar Yiğit, daha önce 5 kez kazandığı Avrupa Şampiyonası madalyasını 6. kez kazanmak için ter dökecek. 2020 Yaz Olimpiyatları’nda bronz madalya, 2017 ve 2022’de Dünya Şampiyonu olan Yasemin Adar Yiğit, Avrupa Güreş Şampiyonası’nın en güçlüleri arasında yer alıyor.

AKTÜRK ALTIN ​​MADALYA’YI GÖĞÜSLEYECEK

Kurtdereli Yağlı Güreş Şefi Pehlivan Feyzullah Aktürk (24), Serbest Erkekler kategorisinde 92 kiloda mindere çıkacak. Geçen yıl Büyükler’de ilk kez Avrupa Şampiyonası’na katılan Feyzullah Aktürk, büyük bir başarıya imza atarak altın madalyanın sahibi oldu. Aktürk’ün bu yıl da aynı başarıyı yakalaması bekleniyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün başarılı sporcuları; Yasemin Adar Yiğit ve Feyzullah Aktürk’ün şampiyonluk madalyasını alıp Türk Bayrağı ile galibiyet tipini mindere atması bekleniyor.

haber-ermenek.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu