Yaşam

Will Smith, Akademi Penaltısından Sonra İlk Büyük Ödülü Aldı

2021 yılında sinemaların ödüllendirildiği 2022 Oscar Ödül Törenleri’ne ünlü oyuncu Will Smith’in damgasını vurduğunu hatırlayacaksınız. Smith, programın sunucusu Chris Rock’ın karısı hakkında yaptığı bir şaka için ayağa kalktı ve ona tokat attı.

Olayın ardından akademi, oyuncuyu uzaklaştırma cezasına çarptırdı ve ‘ k riz takımı’ kurmuştu. Böyle bir tokat olayı bir daha yaşanmasın diye. Gerçekte böyle olmadı, oyuncu bile uzun zaman sonra uzaklaştırıldı. ilk büyük ödülünü aldı.

Will Smith, Emancipation filmindeki performansıyla ödül kazandı

Will Smith, Chris Rock’a tokat attıktan sonra 9 Aralık 2022’de vizyona giren Emancipation’daki performansıyla sinema salonunda. En iyi erkek oyuncu dalında NAACP Image Ödülü kazandı . Böylece oyuncu, bu trajik olaydan bir yıl sonra ilk büyük ödülünü almış oldu.

Ancak ödülünü alabilmek için oyuncu kendisi orada değildi ve ödülü onun yerine başkası aldı. Meğer Akademi’nin aldığı önlem bumuş.

ABD, Louisiana’da geçen 19. yüzyıl filmi Emancipation’da Will Smith, şiddet yanlısı köle sahiplerinden kaçar ve Baton Rouge’a kusursuz bir yolculuğa çıkar. kaçak bir köle canlandırır. Ne düşünüyorsun? Lütfen fikirlerinizi yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu