Haber

Yeşilyurt’ta geçici pazar alanı hazır!

Karabağlar Belediyesi, vatandaşların ve esnafın daha rahat bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için Yeşilyurt Pazaryeri’ni baştan sona yeniliyor. Bu kapsamda inşaat çalışmalarının başlaması nedeniyle Kara Fatma Parkı yanındaki boş alanda süreksiz bir pazar yeri oluşturuldu. Alışverişlerin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için gerekli tedbirler alınmıştır.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bu alanda yürütülen düzenleme çalışmalarını ve Kara Fatma Parkı’nı yerinde nezaret etti. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine kolaylıklar dileyen Önder Selvitopu, bölgedeki vatandaşların taleplerini dinledi.

İnşaat çalışmaları tamamlanana kadar kesintili olan bu alana pazar kurulacağını vurgulayan Lider Selvitopu, “İnşaat sürecinde vatandaşlarımız ve esnafımız bu geçici alandan faydalanacak. Bunun için her türlü altyapı, ulaşım, aydınlatma ve işaretleme çalışmaları yapıldı. Yeni pazar yerini en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın ve esnafımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Bunun için çok çalışacağız” dedi.

Esendere, Yurtoğlu ve Üçkuyular çarşılarının ihalelerini önümüzdeki yıl yapmayı planladıklarını belirten Başkan Selvitopu, “Karabağlar’daki pazar yerlerinin modernizasyonu için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

darendeajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu