Haber

CHP Rize Milletvekili Adayı Köksal Toptancı Esnafı Ziyaret Etti

GENÇAĞA KARAFAZLI

CHP Rize Milletvekili Adayı Köksal Toptan Satış seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret etti. Bir esnaf AKP’li milletvekillerinin telefonları açmadığından şikayet ederken; Başka bir esnaf elindeki poşeti göstererek 1 kilo ayçiçek yağı ve 1 kilo şekerin 105 lira olduğunu söyledi.

CHP Rize 2.lik milletvekili adayı Köksal Toptan Satış seçim kampanyasına devam ediyor. Esnaf ziyaretleri Köksal Toptan Satışvatandaşların dertlerini dinledi.

“CHP KAZANAMAZ DEDİM AMA SÜRPRİZ OLACAK”

Toptan’ın ziyareti sırasında bir vatandaş, “Açıkçası CHP’nin kazanacağına inanmıyordum ama bu son olaylara baktığımda sürprizler olabilir diyorum, yüzde doksan dokuzu şaşıracak” dedi.

“MUHAMMET AVCI BENİMLE BÜYÜDÜ, ARTIK TELEFONUMA BAKMIYORUM”

Merkez Yeniköy Mahallesi’nde taksici esnafla bir araya gelen CHP’li aday Toptan, taksici vatandaşların AKP’li milletvekillerinin telefonlarını açmamasından şikayetçi oldu. Taksici vatandaş, “Onu ben büyüttüm, benimle büyüdü Muhammet Avcı, ikametgahı buradaydı. Artık telefonuma cevap vermiyorsunuz. Böyle bir şey olabilir mi? 2002 yılında babam sigortada yer bulamamıştı. Hastaneye gittim, Köksal Toptan’a ulaştım, telefonla babama oda buldu.”

CHP adayı Toptan ise, “Şu anda kendi partisinin il başkanı, il yönetim kurulu üyeleri bile o milletvekillerine ulaşamıyor, bizi seçin, telefonum hiç kapanmaz” dedi.

Başka bir esnaf ise market alışverişini göstererek bir kilo ayçiçek yağı ve bir kilo şekerin 105 TL olduğunu belirtti.

“RIZE’NİN EĞİTİMDE 72. SIRADA OLDUĞUNU BİLİYORUM”

Bir eğitim kurumunda çalışan bir vatandaş, “Eğitim bölümündeki sıkıntıları halledebiliyorsanız neden olmasın?”

Köksal Toptan, “Birinci önceliğim eğitim. Rize’nin eğitimde 72. sırada olduğunu da biliyorum, vasıfsızların görev başında olduğunu da biliyorum, vasıflıların da olduğunu biliyorum ama göreve getirmediler. Eğitim sadece siyasi nedenlerle insanları göreve getirdikleri için ortadadır. Eğitim olmazsa olmazdır.” dedi.

Kaynak: ANKA / Siyaset

haberkarapurcek.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu