Haber

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Dördüncü Kez Türkiye’nin En İyi Çevre Eğitimi Etkinlikleri Ödülünü Aldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından dördüncü kez “Türkiye’nin En İyi Çevre Eğitimi Etkinlikleri Ödülü”ne layık görüldü.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Daire Başkanlığı, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi ve Doğa Savunma Merkezi TÜRÇEV Ulusal Jürisi tarafından. Antalya Büyükşehir Belediyesi bu ödülle son 4 yılda 4. kez TÜRÇEV’den çevre ödülü almayı başardı.

“TÜRKİYE’DE ÖRNEK BİR MERKEZ AÇTIK”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Büyükşehir Belediyesi olarak çevre eğitimi ve bilincinin öneminden yola çıkarak Sıfır Atık ve Çevre Eğitimi Şube Müdürlüğü’nde görev yapan uzman ekiple değerli başarılara imza attıklarını söyledi. Lider Muhittin Böcek, “Çevreyi korumanın en etkili ve kalıcı yönteminin çevre eğitimi ile çevre bilincini artırmak olduğu bilinciyle Türkiye’ye örnek olan Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezimizi hizmete açtık. Yaşanabilir, temiz ve temiz bir çevre için. Her zaman merkezde düzenlediğimiz eğitimlerle gelecek nesillere sağlıklı Antalya” diye konuştu. Çevre eğitimi ve bilinçlendirme çalışmalarımızın takdir edilmesi ve ödüllendirilmesi motivasyonumuzu artırmakta ve bundan sonraki çalışmalarımız için itici güç oluşturmaktadır. Kendilerini ödüle layık bulan ulusal komite üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu