Ekonomi

7. Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı için Geri Sayım

İSTANBUL (İGFA) – Tüm sanayi kollarıyla ortak bir bağı olan hırdavat ve hırdavat şubesi; 24-27 Ağustos 2023 tarihleri ​​arasında Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı’nda üretim, montaj, bakım ve onarım süreçlerinde ve çarkın dönmesinde eser arzını sağlayan 20 bin çeşit eseri sergilemeye hazırlanıyor.

Düzenlendiği günden bu yana branşta değerli bir boşluğu dolduran fuar, 7. yılında da hem katılımcı markalar hem de yerli ve yabancı ziyaretçiler için hırdavat ve hırdavat branşına yönelik ticari bir organizasyon olmaya devam ediyor.

Avrasya’nın kalbindeki konumu ile Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgeleri ile ticari bağlantılar için güçlü fırsatlar sunma iddiasını sürdüren Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı, “Birlikte Büyüyoruz” mottosu ile maksimuma ulaşmak hedefiyle 2023’te verimlilik, katılımcı ve ziyaretçilerden gelen 55.000 m2’lik yoğun taleple IFC’de. İlk alanda 2-4-5-6-7-8. oturma odasına taşınıyor.

Yenilikçi çalışma çeşitliliğinde dünya çapında bir dinamizme sahip olan Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı, 24-27 Ağustos 2023 tarihleri ​​arasında elektrikli ve mekanik el alet ve aksesuarlarından kaynak makineleri ve elektrotlarına, zımparalama, çivileme makineleri ve aşındırıcılar; lazer aletleri ve iş güvenliği ekipmanlarından izolasyon, izolasyon ve izolasyon malzemelerine, boyacı ve kilit aksesuarlarına kadar geniş bir yelpazede işler sunmaktadır.

7 yıldır ülkemiz ve MENA bölgesi için hırdavat ve hırdavat sektöründeki büyük bir eksikliği gideren İstanbul Hırdavat Fuarı, bölümün ihracat hedeflerine ulaşmasına her geçen gün daha fazla katkı sağlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu