Teknoloji

Galaxy Z Fold 5 ‘Waterdrop’ Menteşe Test Ediliyor

Katlanabilir akıllı telefonları hayatımıza sokan Samsung’un amiral gemisi modellerinden biri olan Galaxy Z Fold 5, ilk başta tuhaf gelse de, Bu yılın ilk yarısında piyasaya sürülecek.

O zamana kadar telefonun yeni detayları gelmeye devam ediyor. Daha önce telefonun ekranının nasıl olacağı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Samsung’un telefon için yeni bir menteşe tasarımını test ettiği öğrenildi.

Galaxy Z Fold 5 için yeni ‘su damlası’ menteşe tasarımı test ediliyor

YouTube – TT Teknolojisi

“Su damlası” olarak adlandırılan yeni menteşe, telefon kapalıyken ekranı dar bir yarıçapta katlamak yerine doğru şekilde esnetiyor. Bu tasarım ekranda daha az fark edilir bir kırışıkve telefon katlandığında yer olmaması gibi birçok avantaj sunduğu söyleniyor.

Bu yeni menteşe tasarımının en değerli avantajlarından biri de Galaxy Z Fold 5’in selefine göre daha ince olmasını sağlaması. Rapora göre Galaxy Z Fold 4’ün maksimum kalınlığı 15,8 mm ile karşılaştırıldığında. telefonun kalınlığı 14 mm veya daha az olacakiddia ediliyor.

Samsung’un yeni menteşe tasarımı şu anda son test aşamasında ve şirketin test tamamlandıktan sonra telefonu tamamlaması bekleniyor. Şirket, telefonu son test aşamasında yayınladı. 200.000 ila 300.000 kez katlayarakyeni menteşe ve ekran panelinin güvenilirliğini test edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu