Haber

Kasımpaşa-Trabzonspor maçı sonrası

Kasımpaşa Teknik Müdürü Kemal Özdeş, SporToto Üstün Lig’in 28. haftasında 2-0 kazandıkları Trabzonspor karşılaşmasındaki galibiyetten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Lacivert-beyazlılarda 3. döneminin ilk maçına çıkan Özdeş, maçın ardından Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

“Kazandığımız için mutluyum.” Özdeş, “Takımım 3 haftadır maça çıkmıyor. Bugün ofansif bir takımla oynamak istedik. Cumartesi ve Salı maçları oynadık. Burada üstünlük kurmak istedik. İlk yarıda topa sahip olmak istedik. maç önceliğimizdi. Başardık ama başardık ama üretimde ve son paslarda hızlı bir şekilde başardık. “Takım için sıkıntılarımız vardı. Trabzonspor’un ön oyuncuları bugün etkili olamasa da ilk yarı bizi geniş alanda oynamaya zorladı. İlk yarı Trabzonspor’un takımına yakışır bir formda hareket edebilseydik set topu dışında fırsat yaratabilirdik.” ifadelerini kullandı.

Önemli bir galibiyete imza attıklarını ifade eden Özdeş, “İkinci yarıda rakibimizin risk alacağını düşündük. İkinci yarıda penaltı ile skoru 2-0 yaptı.Oyun bölümlerde kesinlikle istediğimiz gibi oldu.Son haftalarda sonuç alamamamıza rağmen değerli oyunculardan oluşan bir ekibe sahibiz. Bugün çok değerli bir 3 puan aldık. Tepeden bakmak, oyunu geliştirmek ve kulübümüzün son yıllarda sergilediği hücum geçiş oyununu daha etkin bir şekilde uygulamak istiyoruz. Göze hoş gelen bir oyun olsun ve istediğimiz yere varalım.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu