Yaşam

A Little Daylight’ı canlı izleyin! ATV Bir Küçük Gün Işığı 14. bölüm canlı izle! A Little Daylight’ın son bölümünde neler yaşandı? 5 Aralık atv canlı izle!

Biraz Gün Işığı Emre Kabakuşak’ın yönettiği, Emre Kabakuşak’ın yönettiği, Özgür Evren Heptürk’ün yazdığı, Seray Kaya ve Berk Oktay’ın oynadığı, NG Medya imzalı, ilk bölümü 5 Eylül 2022’de yayınlanan drama Türk televizyon dizisidir. Gün ışığı canlı! 5 Aralık ATV Bir Küçük Gün Işığı 14. bölüm canlı izle! A Little Daylight’ın son bölümünde neler yaşandı? ATV’yi canlı izle!

BİRAZ GÜN IŞIĞINI CANLI İZLEYİN!

BİRAZ GÜN IŞIĞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Elif güneşe ulaşabilecek mi?

Elif, sosyal hizmetler uzmanının suçlamasıyla şok olur. Güneş’e asla zarar vermeyeceğini açıklamaya çalışırken hakkında araştırma yapılacağını öğrenir. Dila, Elif’e zarar vermeyi başarmıştır ve daha fazlasını yapmaya kararlıdır. Kendi isteğiyle Güneş’i eve getirmeyi planlamaktadır. Onu biraz korkutmak için yeterli. Elif her yerde Güneş’i ararken Güneş’in konakta olduğunu öğrenir. Dila’nın açtığı davayı Elif’in kazanması pek olası değil. Güneşten ayrılmayı hayal bile edemez. Fırat ise davayı iptal etmenin kesin yolunu bulmuştur. Elif’e Güneş’ten ayrılmayacaklarını söyler. Ancak Fırat’ın hesaba katmadığı bir sürpriz onları beklemektedir.

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

“Güneşten de senden de vazgeçmeyeceğim!”

Mahkeme, Güneş’in DNA sonucu belirlenene kadar sosyal hizmetlerde kalmasına karar verir. Dila’nın keyfi yerinde, güneşlenmek için gün sayıyor. Elif sosyal hizmetlerin önünde adeta kamp kurar. Güneş diğer çocukların kıskanç bakışları ve alaycı tavırları altında ezilir ve horlanır. Fırat, mahkemeye müdahale edip gözaltına almayı planlar ama Ümran’ın son umudu da aynı atılımı yapınca paramparça olur. Elif, Güneş’i sonsuza dek kaybettiğini fark eder. Güneş’e bu kadar yakın ve uzak olmak dayanabileceği bir acı değil. Elif, Güneş ve Fırat’tan ayrılmaya ve İstanbul’dan ayrılmaya karar verir.

BİRAZ GÜN IŞIĞI OYUN TAKIMI

Seray Kaya – Elif

Berk Oktay – Fırat

Esra Dermancıoğlu – Ümran

Tuğçe Açıkgöz – Dila

Şeyma Korkmaz – Sude

Azra Aksu – Güneş

Yılmaz Bayraktar –

Güneş Hayat – Mehveş

Beran Kotan – Alper

Gizem Ünsal – Fulya

Yiğit Yapıcı – Hakan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu