Haber

Barış Alper Yılmaz: Galatasaray’a layık olmaya çalışıyorum

Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz, sahada hangi mevkide oynadığının önemli olmadığını belirterek, “Galatasaray’a layık olmaya çalışıyorum.”

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray, evinde Gaziantep FK’yı 2-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golü atan Barış Alper Yılmaz, karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Her mevkide oynamaya hazır olduğunu belirten genç oyuncu, “Gol attığım için mutluyum ama önemli olan takım olarak kazanmamızdı. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kendimi her zaman her durumda oynamaya hazır tutuyorum. Hangi bölgede oynadığım önemli değil. “Hocam bana nerede fırsat verirse versin, takımıma elimden geldiğince katkı sağlamak istiyorum” dedi. .

Şampiyonluk yarışında her maça farklı konsantrasyonla hazırlandıklarını belirten Barış, “Artık yolun başındayız. İleride ne olur bilemiyoruz. Maçlara tek tek bakıyoruz.” Bugün kazanmak da önemliydi.”

“Galatasaray’a layık olmaya çalışıyorum”

Hangi mevkide oynadığının önemli olmadığını vurgulayan 23 yaşındaki oyuncu, “Bu, antrenörümüzün taktiksel olarak karar verdiği bir durum. Oynadığım bölge rakibe göre değişiyor. Bu durum benim için önemli değil. Farklı mevkilerde oynamak beni etkiler mi? Hayır etkilemez. Ben bu kulübe hizmet etmek istiyorum. Galatasaray’a “Layık olmaya çalışıyorum” dedi.

Transfer dedikodularına ilişkin konuşan Yılmaz, “Elbette böyle haberler çıkıyor, mutluyum. Ama bunlar beni pek ilgilendirmiyor. Ben sadece kendime bakıyorum. Çok çalışıyorum. Özel bir ekiple çalışıyorum. Kendimi mümkün olduğunca geliştirmek için.” tamamlanmış. – İSTANBUL

gundogmusajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu