Ekonomi

Bursa’da Kaçak Sigara Operasyonunda 25 Milyon Liralık Tütün Ele Geçirildi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Bursa’da kaçak sigara üretim tesisine düzenlenen operasyonda yaklaşık 25 milyon lira değerinde tütün ve tütün ürünü ele geçirildiğini belirtti.

Bolat, sosyal medya hesabından Bursa’da yürütülen tütün kaçakçılığı operasyonu hakkında bilgi verdi.

Bolat, Bakanlık Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığıyla Mücadele Özel Timinin, Bursa Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ve Bursa Jandarma İl Komutanlığı Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleriyle kaçak sigara üretim tesisine ortak operasyon düzenlediğini belirtti. ) ve “Operasyonun maliyeti yaklaşık 25 milyon lira” dedi. “520 bin dolu sigara, 30 bin sigara filtresi, 85 kilo tütünün yanı sıra kaçak sigara üretiminde kullanılan sigara üretim makinesi ele geçirildi.” değerlendirmesini yaptı.

Bolat, başarılı operasyondan dolayı Gümrük Muhafaza ekipleri ve Jandarma birimlerini tebrik ettiğini belirterek, şöyle konuştu:

“Ticaret Bakanlığı olarak terör örgütleri başta olmak üzere tüm suç örgütlerinin mali kaynaklarının bloke edilmesi, haksız kazanç elde etmek isteyenlerin yasa dışı ticaretine son verilmesi için çalışmalarımızı tüm hassasiyetimizle sürdüreceğiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu