Yaşam

‘Çılgın Kalp’ geri döndü

Dizi tarihinin kült yapımlarından biri olan ‘Deli Yürek’ yeni versiyonuyla geri dönüyor. Calinos Entertainment, yeni versiyonu ‘Deli Heart’ yapım şirketi Sinegraf ile ortaklaşa hazırlayacak.

Yönetmenliğini Osman Sinav’ın yaptığı Deli Yürek, 1998 yılında Show TV’de yayın hayatına başlamış ve 4. sezonuyla atv’de son bulmuştur. Başrolünü Kenan İmirzalıoğlu’nun oynadığı dizi, 113. bölümüyle Haziran 2002’de final yaptı. 2001 yılında Osman Sınav tarafından yeniden yönetilen ve başrolde İmirzalıoğlu’nun oynadığı “Deli Yürek: Boomerang Cehennemi” filmi.

‘HAYAT BEN’ AFRİKA’YA UYARLANACAK

RaniniTv’ye göre,Calinos Entertainment’ın yurt dışı satışlarından sorumlu isim Aslı Serim, 19-22 Haziran tarihleri ​​arasında Budapeşte’de düzenlenecek içerik fuarı NATPE Budapeşte öncesinde TVBizz Dergisi’ne açıklamalarda bulundu.

Serim’in açıklamalarına göre 2014-2017 yılları arasında Fox Türkiye’de dört dönem yayınlanan O Hayat Benim dizisinin Afrika uyarlaması gelecek yıl gelecek. Yayıncı ‘O Hayat Benim’in Romanya uyarlaması Adela, Antena 1’de bir başka FOX dizisi ‘No:309’un yerli uyarlaması ‘Oda 609’u konuk edecek. ‘O Hayat Benim’ ve ‘Adela’yı yurt dışında temsil eden Calinos, Afrika uyarlaması yeni dizi ve ‘Room 609’un uluslararası dağıtımını da üstlenecek.

Calinos ayrıca Kore’den gelecek yıl üretime başlayacak iki proje üzerinde çalışıyor. Bunlardan biri ‘Çatı Katı’, diğeri ‘Yalandan Sonra Yalan’. (KÜLTÜR SANAT HİZMETİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu