Haber

Karşıyaka Spor Kulübü’nde Yeni Yönetim Görev Dağılımı

Karşıyaka Spor 12 Ağustos’ta Kulüp’te yapılan olağanüstü genel kurulun ardından yeni yönetim görev dağılımı yaptı. Azat Yeşil başkanlığında mali açıdan güçlü bir yönetim oluşturan yeşil-kırmızılıların 2. lideri Mustafa Karabağlı olacak tüzüğe bağlı kalan, tüm branşların spor işlerinden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapacak.

Kulübün önceki dönem liderlerinden Atatürk Organize Sanayi Bölge Başkanı Cenk Karace mali işlerden sorumlu başkan yardımcısı, yatırım ve markalaşmadan sorumlu başkan yardımcısı Tevfik Bilsev, futboldan Mustafa Taşova yönetimde yer alacak. Futbol şube başkanı Ayhan Gültekin olurken, şube yönetim kurulu üyeliklerini Osman Kısım ve Celal Doğanalp üstlenecek. Hasan Yıldırım, kulübün saymanlık görevini yürütecek.

Kongre öncesi beklendiği gibi basketbol şube başkanlığını Tamer Ustaoğlu yaparken, basketbol branşında Bülent Kural, İlker Akpınar, Koral Kalpaklıoğlu, Özgür Okan, Rıdvan Gürgönül, Serdar Işıldar, Sertaç İnamlık ve Yücel Yetik görev alacak. Voleybol şube başkanlığına Veysi Kubba atanırken, yönetim kurulunda Berrin Baysak yer alacak. Tesis, altyapı ve işçilerden Gökhan Şensan, Hakan Çeliker ve Ziyanur Hasbay sorumlu olurken, Hakan İnan Bornova Belediyesi Karşıyaka Basketbol’un yönetimini sürdürecek. Genel sekreterlik ve hukuk işleri Tufan Konuk ve Onur Keleş’e devredildi. Futbolda yeni yönetimin bu hafta tartışmalı transferlere imza atacağı öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu