Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgütleriyle siyaseti manipüle etme çabaları bitmiyor (3)

‘KAHTA’DA İSTASYON SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman’ın Kahta ilçesinde halka seslendi. Erdoğan, “Kahta, 31 Mart’ta bu kez sandıkları havaya uçuruyor. Sizi utandıracak hiçbir adım atmadık. Bu sevgi ve şefkat bu sandıkları havaya uçuracak. Artık daha çok koşacağız. Daha çok çalışacağız. Daha çok çalışacağız.” Seçimlerin ilk turunda yüzde 79 oyla kardeşini destekledi.” 2. yarışa çıkan Kahta ise yüzde 81,5 gibi rekor bir oy oranıyla bizleri karşıladı. Siz çok hoş insanlarsınız. Güzelliğiniz gerçekten sandıklara çarptı. Kahta’ya yeterince teşekkür edemeyiz. 31 Mart’a hazır mıyız? Bir insan için milletin iyiliğinden daha iyi bir gurur kaynağı var mıdır? Omuzlarımızda ne kadar ağır bir yük taşıdığımızı bir kez daha hatırladım. Şu ana kadar güveninize zarar vermedik. Bir pankart dikkatimi çekti. İstasyon talebiniz var. İçişleri Bakanıma, Ulaştırma Bakanımın yanımda olduğunu söyledim, talimat verdim. “İnşallah istasyon sorununu çözeceğiz. İnşallah bu millete efendi olmak için değil, hizmetkar olmak için geldik. İlçemizin yeniden ayağa kalkması için ne gerekiyorsa yapmaktan çekinmeyeceğiz” dedi.

‘HİZMET POLİTİKAMIZI DAHA YÜKSEKLERE TAŞIYACAĞIZ’

Deprem evi teslimatlarına hız kesmeden devam edeceklerini belirten Erdoğan, “İş ve hizmet politikamızın çıtasını yükselterek tüm dünyaya göstereceğiz. Biz bu millete usta olmaya değil, usta olmaya geldik.” İlçemizin yeniden ayağa kalkması için ne gerekiyorsa yapmaktan çekinmeyeceğiz. 1 yıl tarihimizin en yıkıcı doğal afetlerinden birini yaşadık. 53 bin vatandaşımız hayatını kaybetti. Adıyaman Depremden en çok zarar gören illerden biri. Şiddetli kış koşullarına rağmen depremzedelerimize ulaşmak için ilk günden itibaren seferber olduk. Acil ihtiyaçları gidermeye çalıştık. 6 Şubat’tan bu yana mücadelemiz. Siz tanıksınız. Siz 11 ilimizi doğrudan etkileyen böyle bir afetle baş etmenin hiç de kolay olmadığını biliyoruz. Afet evlerimizi teslim etmeye başladık. Bugün Adıyaman’da kura ve anahtar teslim törenlerimizi gerçekleştiriyoruz. Toplamda 700 deprem evini ilçelere teslim ettik. Kahta’daki hak sahipleri. Yeni evlerinin gerçek sahipleri kardeşlerime hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. “Deprem evi teslimatlarına hız kesmeden devam edeceğiz” dedi. ‘DEPREM TURİSTLERİNDEN DEĞİLİZ’

Muhalefetin seçimden seçime deprem bölgesini hatırladığını belirten Erdoğan, “Biz bu kadar basit hesaplar yapan deprem turistleri arasında değildik. 14-28 Mayıs sınavını başarıyla geçtik. Şimdi önümüzde 31 Mart seçimleri var.” Önümüzde bunu başarıyla atlattıktan sonra sadece eyleme odaklanacağımız bir dönem olacak önümüzde, Allah hidayet versin.” “Onun bunu açıkça belirtmesini istiyorum” dedi.

Kadir GÜNEŞ-Ahmet ATMACA-Mahir ALAN/ADIYAMAN, –

pazarcikajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu