Haber

Şanlıurfa Eyyübiye Mahallesi’ne yeni halı saha eklendi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle Eyyübiye İlçesi’nin Osmanlı Mahallesi’nde çocukların yoğun olarak bulunduğu halı sahaya bir halı sahası daha eklendi.

Şanlıurfa’da proje kapsamında dezavantajlı yerli ve göçmen çocukların yaşadığı Eyyübiye İlçesi Osmanlı Mahallesi’ne bir halı saha daha eklendi. Büyükşehir Belediyesi tarafından ekonomik açıdan dezavantajlı çocuklara yönelik spor faaliyetlerini teşvik etmek amacıyla üretilen Osmanlı Spor Merkezi açılarak gençlerin hizmetine sunuldu.

Açılışa Beyazgül’ün yanı sıra AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

“Gençlerimiz her şeyin en iyisine layıktır”

Şanlıurfa’nın genç bir nüfusa sahip olduğunun altını çizen Beyazgül, “Gençlerimize, çocuklarımıza hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz de çok vefalılar. Bizi çok güzel karşıladılar. Her birine teşekkür ediyor, ellerinden öpüyorum. Bu tesisin yapımında bize destek oldular.” Dostlarımıza, paydaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Buraya geldiklerinde çocuk ve genç sayısının çok fazla olduğu bir yere çok değerli bir hizmet verdiklerini gördüler. Bu tesisin gençlerimize, çocuklarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu merkezin açılışı Şanlıurfa’da. “Bu, Türkiye’nin spor kültürüne ve gençliğine verdiğimiz desteğin bir ifadesidir. Bu merkez sadece bir spor merkezi değil. Aynı zamanda gençlerimizin yeteneklerini keşfedip geliştirebilecekleri, sağlıklı yaşam tarzını teşvik edebilecekleri bir merkez. Gençlerimiz Bu tesiste çeşitli spor dallarından faydalanacağız” dedi.

Konuşmaların ardından Beyazgül ve beraberindekiler penaltı vuruşu ve başlama vuruşunu yaparak sahayı Şanlıurfalı gençlerin hizmetine açtı. – ŞANLIURFA

haberyayladagi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu